Έναρξη Υποβολής Αιτήσεων για Στέγαση και Σίτιση Ακ. Έτους 2025-26

Ενημερώνουμε τους φοιτητές/τριες του Τμήματος Δ.Ε.Υ., προπτυχιακούς και υποψήφιους διδάκτορες, που ενδιαφέρονται για Σίτιση ή Στέγαση, ότι θα υποβάλουν ηλεκτρονικά την Αίτηση μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας του Πανεπιστημίου (https://merimna.uth.gr), χρησιμοποιώντας τους κωδικούς του ιδρυματικού τους λογαριασμού. Για την πρόσβαση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Αιτήσεων από ηλεκτρονικό υπολογιστή εκτός δικτύου Π.Θ., θα πρέπει να γίνεται σύνδεση μέσω του Εικονικού Ιδιωτικού Δικτύου (VPN).
Απαραίτητη προϋπόθεση πριν την υποβολή της αίτησης είναι να έχει εκδοθεί η Πράξη Διοικητικού Προσδιορισμού Φόρου (πρώην Εκκαθαριστικό σημείωμα για το φορολογικό έτος 2024)
Οι αιτήσεις για ΣΤΕΓΑΣΗ (αφορούν αποκλειστικά την πόλη της Λάρισας και της Καρδίτσας) θα υποβάλλονται από την Τρίτη 13 Μαΐου έως και την Τρίτη 27 Μαΐου 2025 .
Οι αιτήσεις για ΣΙΤΙΣΗ (αφορούν όλες τις πόλεις του Π.Θ.) θα υποβάλλονται από την Τρίτη 13 Μαΐου έως και την Πέμπτη 31 Ιουλίου 2025 .
Διαβάστε επίσης

Πρόγραμμα χορήγησης υποτροφιών σε επιμελείς φοιτητές/τριες που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες (ΕΚΟ) και σε τρίτεκνους/πολύτεκνους / Ακαδ. έτος 2022-2023
ΓΙΑ ΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2022-2023 ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ (ΙΚΥ) στο πλαίσιο της Πράξης «Πρόγραμμα χορήγησης υποτροφιών σε επιμελείς φοιτητές/τριες που ανήκουν…
Περισσότερα
Πρόγραμμα Χρηματοδότησης Συμμετοχής και την Επιβράβευση Διάκρισης φοιτητών/τριών Ελληνικών ΑΕΙ σε διεθνείς διαγωνισμούς
Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών σε εφαρμογή της με αριθ. 69893/Ζ1/21-6-2024 Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΦΕΚ 3661/Β/26-6-2024) και ειδικότερα του άρθρου 1 αυτής, ανακοινώνει την υλοποίηση προγράμματος…
Περισσότερα
Εκπαιδευτική επίσκεψη φοιτητών του τμήματος Δημόσιας & Ενιαίας Υγείας σε Βιοτεχνία προϊόντων ζύμης , στα πλαίσια του μαθήματος “Διαχείριση Ολικής Ποιότητας”
Οι φοιτητές επισκέφθηκαν την εταιρεία «Ηλιόζυμο» στην Καρδίτσα που παράγει προϊόντα ζύμης και κατάψυξης, ξεναγήθηκαν στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παρακολουθώντας όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας,…
Περισσότερα