Διοργάνωση Workshop τα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος «Ψηφιακές Δεξιότητες στον τομέα της Υγείας» BeWell

Παρακαλούνται οι εγγεγραμμένοι στο δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα στις Ψηφιακές Δεξιότητες στον τομέα της Υγείας (Pilot on Digital and Green Skills), να παρακολουθήσουν το Workshop την Τρίτη 13 Μαϊου 2025, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα Πληροφορικής του Τμήματος Δημόσιας και Ενιαίας Υγείας στον 1ο όροφο.
Ώρα διεξαγωγής:
Για όσους το επίθετο αρχίζει από Α-Κ στις 10:00 -11:00 π.μ.
Για όσους το επίθετο αρχίζει από Λ-Ω στις 11:00-12:00 μβ
Σκοπός του εισαγωγικού σεμιναρίου-workshop είναι οι συμμετέχοντες του προγράμματος δια ζώσης να ενημερωθούν και να περιηγηθούν από τους υπευθύνους της Επιτροπής Ερευνών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στη σχετική πλατφόρμα και να εξοικειωθούν πρακτικά και βιωματικά στις βασικές τεχνικές χρήσης της, στη μελέτη του υλικού καθώς και στην εξαγωγή της πιστοποίησης.
Το Workshop είναι μια εξαιρετική ευκαιρία εξοικείωσης με την πλατφόρμα εκπαίδευσης, όπου με την καθοδήγηση και ανατροφοδότηση, οι συμμετέχοντες ατομικά θα μάθουν πώς μπορούν να δυναμώσουν τις τεχνικές μελέτης των ενοτήτων, μέσω πρακτικής εξάσκησης στον υπολογιστή.
Με εκτίμηση
Λαχανά Ελένη
Πρόεδρος του ΤΔΕΥ
Διαβάστε επίσης

Πρόγραμμα χορήγησης υποτροφιών σε επιμελείς φοιτητές/τριες που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες (ΕΚΟ) και σε τρίτεκνους/πολύτεκνους / Ακαδ. έτος 2022-2023
ΓΙΑ ΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2022-2023 ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ (ΙΚΥ) στο πλαίσιο της Πράξης «Πρόγραμμα χορήγησης υποτροφιών σε επιμελείς φοιτητές/τριες που ανήκουν…
Περισσότερα
Πρόγραμμα Χρηματοδότησης Συμμετοχής και την Επιβράβευση Διάκρισης φοιτητών/τριών Ελληνικών ΑΕΙ σε διεθνείς διαγωνισμούς
Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών σε εφαρμογή της με αριθ. 69893/Ζ1/21-6-2024 Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΦΕΚ 3661/Β/26-6-2024) και ειδικότερα του άρθρου 1 αυτής, ανακοινώνει την υλοποίηση προγράμματος…
Περισσότερα
Εκπαιδευτική επίσκεψη φοιτητών του τμήματος Δημόσιας & Ενιαίας Υγείας σε Βιοτεχνία προϊόντων ζύμης , στα πλαίσια του μαθήματος “Διαχείριση Ολικής Ποιότητας”
Οι φοιτητές επισκέφθηκαν την εταιρεία «Ηλιόζυμο» στην Καρδίτσα που παράγει προϊόντα ζύμης και κατάψυξης, ξεναγήθηκαν στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παρακολουθώντας όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας,…
Περισσότερα